Systembolaget arbetsmiljö

Policy arbetsmiljö | Systembolaget – Omsystembolaget.se

Policy arbetsmiljö | Systembolaget

Arbetsmiljön i Systembolagets butiker och depåer präglas av tunga lyft, monotona arbetsmoment förekommer och i butikerna även hot och våld. I hela …

Vårt ledord för allt arbetsmiljö- och hälsoarbete är omtanke.

Systembolagets syn på SVT:s rapportering gällande …

30 okt. 2021 — Den faktiska bilden av arbetsmiljön på Systembolaget är att vi har höga siffror gällande medarbetarnas respons på god arbetsmiljö på vårt …

Höga chefer inom Systembolaget anklagas för trakasserier

Höga chefer inom Systembolaget anklagas för trakasserier | SVT Nyheter

29 okt. 2021 — På två centrala avdelningar på Systembolagets huvudkontor vittnar flera anställda om allvarliga missförhållanden i arbetsmiljön, …

På två centrala avdelningar på Systembolagets huvudkontor vittnar flera anställda om allvarliga missförhållanden i arbetsmiljön, och en tystnadskultur kring chefer som trakasserar, hotar och kränker sin personal.– Det är som att leva i en relation där man bli misshandlad och inte vågar lämna, säger en av de anställda till SVT.

Efter granskningen av Systembolaget: ”Värre ute i butikerna”

Efter granskningen av Systembolaget: ”Värre ute i butikerna” | SVT Nyheter

11 dec. 2021 — Ett 30-tal personer har kontaktat SVT efter granskningen om arbetsmiljöproblem på Systembolagets huvudkontor. De bekräftar att de känner …

Höga chefer på två avdelningar på Systembolagets huvudkontor anklagas för allvarlig tystnadskultur, hot och kränkningar. Det visar en granskning som SVT gjort. Efter kritiken har en rad personer hört av sig både via telefon och mejl och uppgett att arbetsmiljöproblemen inte är begränsade till huvudkontoret.

Systembolaget anklagas för tystnadskultur – Kollega

Systembolaget anklagas för tystnadskultur

2 nov. 2021 — Maria Nilsson, ordförande i Systembolagets Unionenklubb medger att det finns problem på några avdelningar, men menar att arbetsmiljön är bra …

Systembolagets huvudkontor har hamnat i blåsväder efter att anställda vittnat till SVT om missförhållanden. Maria Nilsson, ordförande i Systembolagets Unionenklubb medger att det finns problem på några avdelningar, men menar att arbetsmiljön är bra generellt.

Tystnadskultur och dålig arbetsmiljö på Systembolaget

Tystnadskultur och dålig arbetsmiljö på Systembolaget – Supernytt – Aftonbladet live

11 dec. 2021 — Två chefer som jobbar på Systembolagets huvudkontor anklagas för allvarlig tystnadskultur. Det visar en granskning som SVT Nyheter gjort.

Två chefer som jobbar på Systembolagets huvudkontor anklagas för allvarlig tystnadskultur. Det visar en granskning som SVT Nyheter gjort.

Mattias Svensson: Myndigheter tystar när de leker företag – SvD

Arbetsmiljön ett av många skäl att avskaffa Systembolaget | Mattias Svensson | SvD Ledare

16 dec. 2021 — Mycket riktigt har den dåliga arbetsmiljön hos Systembolaget varit en följetong i SVT:s nyheter under hösten.

LEDARE. Tre av tio anställda i statlig förvaltning är rädda för repressalier om de framför kritik. Det är nedslående, men inte förvånande.

Systembolaget stod till svars efter kritik – Beernews

Systembolaget stod till svars efter kritik

13 dec. 2021 — SVT avslöjade i slutet av oktober att det fanns kraftig kritik mot arbetsmiljön på två avdelningar på Systembolagets huvudkontor.

Socialdepartementet har reagerat på avslöjanden om kränkningar och tystnadskultur på Systembolaget. Dessutom har ett flertal anställda hört av sig till SVT om trakasserier.

Trakasserier och hot på Systembolaget? – Beernews

Trakasserier och hot på Systembolaget?

1 nov. 2021 — En tystnadskultur där chefer trakasserar, hotar och kränker personalen. Så beskrivs arbetsmiljön på Systembolaget enligt flera anställda.

En tystnadskultur där chefer trakasserar, hotar och kränker personalen. Så beskrivs arbetsmiljön på Systembolaget enligt flera anställda.

Så utnyttjar Systembolaget sina anställda | ETC nyhetsmagasin

2 dec. 2021 — Gör rekordsiffror under pandemin – trots det har de anställda dåliga arbetsvillkor • ”Ständigt jagande av pass”.

• Gör rekordsiffror under pandemin – trots det har de anställda dåliga arbetsvillkor • ”Ständigt jagande av pass”.

Keywords: systembolaget arbetsmiljö