Restaurang atmosfär malmö meny

Meny – Atmosfär

Meny — Atmosfär

MENU · START HERE · ALWAYS HERE · Öppettider · Måndag – Fredag 12:00 – 23:00. Lördag 13:00 – 00:00. Söndag 13:00 – 21:00 …

Vi serverar en meny av det bästa den skånska myllan kan erbjuda – säsong för säsong. Med stor respekt förädlar och kombinerar Skånes unika och stora naturskafferi för att hitta den balans på smaker som vi på Atmosfär står för. Varje dag är en ny möjlighet att välja ut de bästa lokala råvarorna och laga god mat av dem till er gäster. På denna menyn kommer bland annat all svamp från Hällestad. Bon

Atmosfär

… välkommen till Atmosfär på Fersens väg 4 i Malmö. På Atmosfär är det sedan 2008 mellanrätter på menyn, det ger dig chansen till att uppleva fler smaker.

Oavsett om du vill njuta lite extra en vardagskväll eller om du vill att helgen ska bli något speciellt är du välkommen till Atmosfär på Fersens väg 4 i Malmö. På Atmosfär är det sedan 2008 mellanrätter på menyn, det ger dig chansen till att uppleva fler smaker.

Atmosfär, Lunchmeny – lunchfindr

Atmosfär, Lunchmeny

Dagens lunch hos Atmosfär, hos oss hittar du även andra lunchmenyer och restauranger i Malmö.

RESTAURANG ATMOSFAR, Malmö – Omdömen … – Tripadvisor

RESTAURANG ATMOSFAR, Malmö – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Åt en helt fantastisk middag på Atmosfär Malmö. Drinkarna var helt suveräna, servicen fantastisk med extremt trevlig personal och maten out of this world.

Restaurang Atmosfar, Malmö: Se 518 objektiva omdömen av Restaurang Atmosfar, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer16 av 965 restauranger i Malmö.

Atmosfär | Malmö – Facebook

Atmosfär · Sida · Modern europeisk restaurang · atmosfar.com · Betyg · 4,7 (690 recensioner) · Fastnålat inlägg.

Atmosfär – High Five Skåne

Mellanrätter serveras och tanken är att du ska kunna komponera din egen meny. Med några val av kött, soppa, fisk och skaldjur lämnas inget åt slumpen.

Atmosfär är en trendig och modern krog i Malmö som serverar mellanrätter lunch, middag men också däremellan.

Atmosfär – Restaurang – Malmö Centrum – Thatsup

Fersensväg 4, 211 42 Malmö Sweden … Producer Arte Parte joining us in the restaurant to mingle and speak about … Show More Posts from restaurangatmosfar.

Atmosfär (@restaurangatmosfar) • Instagram photos and videos

Atmosfär ; Restaurangen erbjuder · Uteservering ; Inriktning. Nordiskt ; Maten. Vi serverar en meny av det bästa den skånska myllan kan erbjuda – säsong för säsong.

Boka bord på Atmosfär, Malmö – bokabord.se

Hitta lediga bord och boka bord online på Atmosfär, Malmö. Mellanrätter med smaker från skånska myllan och medelhavet. Se bilder, öppettider och lediga bord.

Keywords: restaurang atmosfär malmö meny