Lön kock restaurang

Kock lön | Februari, 2023 | Vad tjänar en…? – Jobbland.se

Olika restauranger erbjuder olika lönenivåer. Som en nyutbildad kock är ingångslönen beroende på bland annat ålder och ligger på mellan ca 17 600 – 22 350 …

Kock – Lön – Kock-jobb.se

Kock – Lön | Kock-jobb.se

Här listar vi löner för kockar, servitriser, souschefs, restaurangchefer, diskare och m.fl. Perfekt för dig som söker nytt jobb eller ska löneförhandla!

Hitta lönestatistik för kockar. Läs mer om ✓Ingångslön ✓Genomsnittslön och mer om lön för en kock →

Löner för restaurangbranschen – Hotell och Restaurangjobb

Kocken kan ha en arbetsledande roll, om det finns fler kockar utses ofta en till förste kock. I ett större restaurangkök kan det finnas souschefer som …

Kock Lön – Lönestatistik 2023 – Statsskuld.se

Kock Lön – Lönestatistik 2023

Hur ser lönestatistiken ut för en kock, storhushåll i olika sektorer? ; Statsanställd: 31400 kronor ; Kommunalanställd: 28400 kronor ; Regionanställd 29400 kronor.

Lön Kock – Se löner; lönestatistik, medellön, medianlön, lägstalön och högstalön. Nyfiken på vad en kock tjänar? Vi vet!

Vad tjänar en Kock, storhushåll i lön 2023? – Yrkeskollen.se

Vad tjänar en Kock, storhushåll i lön 2023?

Lönestatistik för Kock gör att du enkelt ser om du har rätt lön. Medellöner för detta yrke och andra inom Hotell, restaurang, samt annan nyttig statistik.

En kock, storhushåll har 28500 kr i medelön i månaden 2021. Läs mer om lönestatistik för 8000 yrken på Yrkeskollen.se.

Kock löner – Hotell, restaurang – Lönestatistik

Kock lön, löner och lönestatistik hotell, restaurang

Medellönen för en Kock är 28 600 kr brutto per månad (343 200 kr per år) vilket är 7 200 kr (-20%) mindre än den nationella medellönen i Sverige.

Lönestatistik för Kock gör att du enkelt ser om du har rätt lön. Medellöner för detta yrke och andra inom Hotell, restaurang, samt annan nyttig statistik.

Kock lön (Sverige – 2023) | Jobted.se

Om din arbetsgivare har kollektivavtal finns minimilöner. … Om du är medlem i Hotell- och restaurangfacket, HRF, kan vi bevaka att arbetsgivaren följer …

Din lön – Hotell- och restaurangfacket

Din lön – Hotell- och restaurangfacket

Kockar arbetar med att laga mat på restauranger eller i storkök. Arbetet innehåller både planering och förberedelser, men är också ett kreativt arbete.

Kock lön 2023 – Snittlön och jobbutsikter – AllaStudier

Medellön för Kock och kallskänka är 28450 per månad brutto. Löneutvecklingen har historisk varit i genomsnitt 2,47% per år vilket ger en uppskattat lönehöjning …

Kock och kallskänka lön 2023 – Arbetslivsinstitutet.se

Kock och kallskänka lön 2023

Keywords: lön kock restaurang