Herrgård restaurang

Slottsmiddag – Njut av god mat på slott och herrgårdar

Välkommen till bords. Restaurangen är herrgårdens hjärta med en ljus matsal och en vacker utsikt över sjön Aspen. Vårt kök lagar med stor kärlek maträtter på …

Det är något visst med att äta lunch eller middag på ett slott eller i en herrgård, maten smakar liksom lite bättre där.

Herrgårdens restaurang – eleganta rätter

Herrgårdens restaurang – eleganta rätter – Krusenberg Herrgård – Krusenbergherrgard

På Dufweholms Herrgård står alltid den goda maten i centrum och våra kockar komponerar menyer utifrån säsong. Välkomna till herrgården!

Välkommen till herrgårdens restaurang, här serveras omsorgsfullt lagad mat på säsongens råvaror i mycket vackra miljöer. Upptäck restaurangen, menyerna och boka bord här

Restaurang – Hooks Herrgård

Slott och herrgårdar nära Restaurang · Hult Säteri · Rumsbokning med mobilen · Wedevågs Herrgård · Rumsbokning med mobilen · Högsjö Gård · Rumsbokning med mobilen

Restaurang – Munkedals Herrgård

Ronnums Herrgård – hotell & restaurang | Officiell webbplats

Ronnums herrgård är en pärla i historisk herrgårdsmiljö mellan Vänersborg och Trollhättan. Ät gott, bo bekvämt eller ses för affärsmöten i inspirerande miljö.

Restaurang på Herrgård- Aspenäs Herrgård | Göteborg

Restaurangen är herrgårdens hjärta med en ljus matsal och vacker utsikt över sjön Aspen. Njut av maträtter på noga utvalda råvaror.

Restaurang i Katrineholm – Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård står alltid den goda maten i centrum och våra kockar komponerar menyer utifrån säsong. Välkomna till herrgården!

Restaurang – Krägga Herrgård

Restaurang | Restaurang Krägga Herrgård

Restaurang i unik miljö | Tofta Herrgard

Restaurang i Tofta Herrgårds huvudbyggnad. Bjud med dig någon du tycker om, och unna dig en matupplevelse utöver det vanliga i vår vackra herrgård. Vi är stolta över att kunna presentera ett kök i toppklass, som våra gäster lovprisar. Du äter i en av herrgårdens underbara matsalar. Romantisk för dig som vill njuta av en alldeles speciell kväll med din kära. Familjärt och trevligt för dig som vill fira något med dina vänner eller familjen.

Slott och herrgårdar nära Restaurang, Örebro – Slottskartan.se

Keywords: herrgård restaurang, restaurang herrgård