Bar restaurang

Restaurang B.A.R

B.A.R.

B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick.

Restauranger med bar i Stockholm – Thatsup

Restaurang BAR, Stockholm. 3 684 gillar · 36 pratar om detta · 19 413 har varit här. B.A.R. är en stor havsgrill & saluhall med Sveriges största urval av…

RESTAURANG B.A.R., Stockholm – Omdömen om …

RESTAURANG B.A.R., Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Besök vår restaurang i Stockholm med fokus på Norrländsk mat. Vi erbjuder flera norrländska rätter med en äkta touch av Norrland. Besök oss i Vasastan!

Restaurang B.A.R., Stockholm: Se 752 objektiva omdömen av Restaurang B.A.R., som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer136 av 3 514 restauranger i Stockholm.

Restaurang BAR | Stockholm – Facebook

Bra barer i Stockholm – med både mat och dryck i fokus

Bra barer i Stockholm – med både mat och dryck i fokus – bokabord.se

Stockholm är fullt av barer som både skakar riktigt bra drinkar och serverar god mat. Vi har samlat barer med både mat och dryck i fokus.

Restaurang Regeringsgatan – Mysig bar | Knut

Välkommen till Restaurang Knut på Regeringsgatan. Hos oss kan du smaka på det bästa Norrland har att erbjuda inom både mat och dryck.

Restaurang Knut: Restaurang Stockholm, Vasastan …

Restaurang Stockholm, Vasastan – Norrländsk Mat – Restaurang Knut

Besök vår restaurang i Stockholm med fokus på Norrländsk mat. Vi erbjuder flera norrländska rätter med en äkta touch av Norrland. Besök oss i Vasastan!

Restaurang Himlen – Stockholm

Restaurang Himlen – Skybar och Restaurang på Södermalm, Stockholm

104 meter över marken, på toppen av Skrapan, ligger Restaurangen och Skybaren Himlen. Hos oss är matupplevelsen och utsikten i fokus. Välkommen upp!

Keywords: bar restaurang, restaurang bar, restaurang bar blasieholmen